1. Arvonnan järjestäjä: Lumo Rakennus Oy, Ristivyö 12, 90830 Haukipudas
 1. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilö. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua Lumo Rakennus Oy:n organisaatiossa työskentelevät henkilöt.
 1. Arvontaan osallistumisaika on 19.05.2020 – 31.08.2020. Arvonta suoritetaan 31.08.2020 mennessä.
 1. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan
  osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.
 1. Arvonnan palkintona on Kiramin Original Breezy -kylpytynnyri. 
 1. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä arvonnassa olevasta palkinnosta.
 1. Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.
 1. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus
  julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista Lumo Rakennus Oy:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Lumo Rakennus Oy:llä on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Lumo Rakennus Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Arvonta ei ole kenenkään Lumo Rakennus Oy:n ulkopuolisen tahon sponsoroima tai muuten tukema sponsoroima. Facebook ei ole arvonnassa mukana.
 1. Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.